Agenda

Date  Time Activity  Venue  Duration  Information
   07.30-08.30  Registration  Hotel Grandhika  60 Minutes  
   08.30-08.35  National Anthem: Indonesia Raya   Hotel Grandhika  5 Minutes  
   08.35-08.45 Welcoming by Chairman of USU/ Dean of Engineering Faculty  Hotel Grandhika  10 Minutes   
   08.45-08.55  Welcoming by General Chair   Hotel Grandhika 10 Minutes   
  08.55-09.00  Prayer  Hotel Grandhika  5 Minutes  
  09.00-09.30 Presentation by Keynote Speaker 1  Hotel Grandhika  30 Minutes  
  09.30-10.00  Presentation by Keynote Speaker 2   Hotel Grandhika  30 Minutes   
  10.00-10.15 Coffee Break  Hotel Grandhika   15 Minutes   

Tuesday, 16 October      2018

10.15-10.45  Presentation by Keynote Speaker 3   Hotel Grandhika  30 Minutes   
  10.45-11.15  Presentation by Keynote Speaker 4   Hotel Grandhika 30 Minutes  
  11.15-12.00  Interview Session  Hotel Grandhika   45 Minutes  
   12.00-13.00 Lunch  Hotel Grandhika 60 Minutes  
  13.00-13.20  Preparation   Hotel Grandhika 20 Minutes  
   13.20-15.00 Call for Paper Session 1  Hotel Grandhika  100 Minutes Held at 7 Rooms
  15.00-15.15  Coffee Break Hotel Grandhika 15 Minutes   
   15.15-16.55   Call for Paper Session 2    Hotel Grandhika  100 Minutes  Held at 7 Rooms
  19.30-Selesai  Dinner  Hotel Grandhika    
           
   08.30-10.10  Call for Paper Session 3  Hotel Grandhika 100 Minutes Held at 7 Rooms

 Wednesday, 17 October 2018

10.10-10.30  Preparation  Hotel Grandhika  20 Minutes   
  10.30-12.00  “Industrial and Manufacturing Engineering Practice For Local Industries”  Conference  Hotel Grandhika  90 Minutes  
  12.00-12.30  Closing Ceremony and Photo Session Hotel Grandhika  30 Minutes  


Copyright by ICIME